23 april 2022
19:30 tot 22:00

To the Point: 'Wat er ook gebeurt'.

23 april 2022
19:30 tot 22:00
Locatie
Stadskerk Emmen
Van Schaikweg 59
Emmen
Website

To the Point: 'Wat er ook gebeurt'.

Na 25 jaar organiseert de Nederlandstalige Gospelgroep ‘To the Point’ een eenmalig reünieconcert in de Stadskerk Emmen op zaterdagavond 23 april 2022.

 In de zomer van 2021 werd het idee geboren om een eenmalig concert te organiseren met een greep uit de beste nummers uit het repertoire van de afgelopen jaren (1980 - 2000). Nummers die nog steeds heel actueel zijn.

To the Point is een gospelgroep die er - zoals de naam al zegt - niet omheen draait, maar to-the-point wil komen. Hun stijl typeert zich door de Nederlandstalige teksten en hun unieke close-harmony stijl van zingen. Ze zijn ontstaan uit de groep ‘Chute’, opgericht in de jaren '80. De nummers, geschreven door Bert Staal, zijn bijbels onderbouwd en nog altijd actueel. To the Point is vooral in 1991 bekend geworden door het nummer ‘Masker af’ en de ‘Ik bouw op U’-cd’s. Veel mensen hebben veel steun bij de nummers gehad en het heeft levens veranderd. Hun laatste cd uit 1995 had de titel ‘Wat er ook gebeurt’. Dat is ook het thema van het reünieconcert in de Stadskerk te Emmen.

Na verloop van tijd zijn de bandleden elk hun eigen (muzikale) weg ingeslagen en is er veel gebeurd in ieders leven. Terugkijkend, echter, kan iedereen getuigen dat wat er ook gebeurd is en nog zal gebeuren: ‘God is altijd trouw geweest en heeft ons nooit verlaten. Hij is de eeuwige Rots waarop we altijd kunnen bouwen’. Zaterdagavond 23 april nemen ze je mee in de reis die ze zijn gegaan.

De toegang is gratis

 


Voor meer informatie:

Ella Addens –  ella13@live.nl

Andre Karst –  akarst@home.nl

 


Locatie
Stadskerk Emmen
Van Schaikweg 59
Emmen