Wie gun jij een kerstpakket?

Hoewel Nederland tot de rijkste landen van Europa behoort, is ook hier armoede.
Deze armoede is niet altijd zichtbaar. Er is veel ‘stille’ armoede: het is vaak niet zichtbaar dat mensen hun huur niet meer kunnen betalen of kinderen zonder ontbijt de deur uit moeten. Het sociale vangnet in Nederland wordt steeds kleiner. Ook in Emmen en omgeving zijn veel mensen en gezinnen die onder de lage-inkomensgrens moeten zien rond te komen.

Daarom willen wij ook dit jaar vanuit Serve the City een kerstpaketten actie organiseren voor mensen die het financieel moeilijk hebben, maar ook voor mensen die eenzaam zijn of wel een extra steuntje kunnen gebruiken.
Vooral in deze tijd, is het goed om naar elkaar om te zien.

 

Want een klein gebaar 
heeft grote impact!

 

Wat kun jij doen?

 • Weet jij iemand of een gezin die volgens jou in aanmerking komt voor een kerstpakket? 
  Geef deze dan op vóór 24 november!
   
 • Het zou super gaaf zijn als je de mogelijkheid hebt om een pakket samen te stellen. Dit mag  alleen, samen of als kring. Je kunt je hiervoor opgeven tot uiterlijk 24 november, . Na deze datum krijgt iedereen die zich opgegeven heeft een bericht met daarin verdere informatie over de gezinssamenstelling en tips en ideëen voor het samenstellen van een pakket.
  De inhoud van het pakket mag je helemaal zelf bepalen. De pakketten kunnen t/m zondag 12 december in Stadskerk Emmen worden ingeleverd.
  Ik wil graag een pakket samenstellen
 • We zoeken ook pakketbezorgers die één of meerdere pakketten willen bezorgen op 23 december.
  Let op! i.v.m. de privacy bezorg je niet het pakket wat je zelf samengesteld hebt.

 


Ik geef mijzelf op als bezorger