Marriage Course

Maken jullie al tijd voor elkaar? Wanneer hadden jullie voor het laatst een goed gesprek? Wat zouden jullie graag willen verbeteren in je relatie?

Marriage Course

 

Maak tijd voor elkaar met de Marriage Course 2.0:

zes inspirerende avonden samen.

 

Is je relatie in een nieuwe fase beland door een verandering in carrière, de komst van een baby of een andere levensgebeurtenis? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Wil je meer genieten van je partner en jullie relatie? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Dan is de Marriage Course 2.0 echt iets voor jou!

Deze MC 2.0 is vooral gericht op discipelschap en communicatie. Je leert o.a. waarom niemand aan jouw diepste behoeften kan voldoen, hoe je van je huwelijk topprioriteit kunt maken én hoe je je kinderen kunt opvoeden en tegelijkertijd werken aan je huwelijk. De twee communicatielessen zijn er op gericht dat je leert om elkaars emoties, elkaars reacties beter te begrijpen. Daardoor voel je meer verbondenheid en wordt je samen gelukkiger.

 

Hoe ziet het eruit?

De eerste helft van de avond luisteren we gezamenlijk naar het onderwijs, de tweede helft is het programma afwisselend. De ene keer gaan we met muziek God aanbidden, de andere keer ga je met z’n tweeën aan de slag met de vragen uit het werkboek. Elke avond is er gelegenheid om voor je te laten bidden als echtpaar of voor jou alleen. Niets moet, alles mag. Iedere deelnemer krijgt een werkboek met daarin een samenvatting van het onderwijs en gespreksvragen die je op de avond zelf of thuis kunt maken. De twee videolessen over Communicatie moet je van tevoren thuis bekijken zodat je het op de avond zelf goed kunt volgen. Na afloop van elke avond is er tijd voor een hapje en een drankje.

De cursus is voor ieder stel dat wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je net twee jaar bij elkaar bent of meer dan dertig jaar. Als je al een sterke relatie hebt, helpen deze avonden je je relatie verder te verbeteren en als het moeizaam gaat, kan het jullie op weg helpen naar herstel.

 

23 september       Gods plaats in het huwelijk

21 oktober            Gods principes voor het huwelijk 

18 november        Verschillende behoeften

20 januari             Communicatie 2.0

17 februari           Communicatie 2.0

17 maart               Kinderen opvoeden

 

 

Tijd:
19:30 uur tot ± 21:45 uur

Locatie:
Stadskerk Emmen 
Van Schaikweg 59, 7811 HN Emmen

Kosten:€ 30,- per echtpaar

Opgeven: via email