DURF

DURF is een geestelijk groeiprogramma waarin de thema’s Intimiteit, Identiteit en Autoriteit centraal staan. Deze drie thema’s zijn onlosmakelijk verbonden met het geloof in Jezus Christus en samen resulteren ze in geestelijke groei, leggen ze een stabiel fundament in je geestelijk en persoonlijke leven.

Verlang jij naar geestelijke groei? Naar verdieping van Jouw relatie met Vader, Zoon en Heilige Geest. Wil je meer tijd vrijmaken voor aanbidding, voor contact met medechristenen?
Dan is DURF misschien wel iets voor jou.

  • DURF bestaat uit drie blokken van 8 avonden, die verspreid over het jaar worden gegeven.
  • Je kunt aan het begin van ieder blok instromen.
  • DURF avonden bieden momenten van ontmoeting, inspirerend onderwijs, tijd om te delen en in het bijzonder de rust vinden bij God en Hem te aanbidden door muziek en zang.
  • Het programma wordt kosteloos aangeboden.DURF is er voor iedereen vanaf 18 jaar.

 Je staat steeds weer op een kruispunt in je leven, waar jouw leven het verhaal van God kruist. DURF jij God te zoeken en te ontmoeten op die kruispunten… en met Hem onderweg te gaan?

 

 

 

Ook in seizoen 2023-2024 bieden we DURF aan.

Blok 1: di 3, 10, 17, 31 oktober (24 okt is vakantie) en 7, 14, 21 november 2023
In dit blok willen we o.a. stil staan bij onze relatie met Vader, Zoon en Heilige Geest, Wie ben ik?, Eerlijk naar jezelf kijken, Tijd voor God, Vergeven.

Blok 2: di 30 januari / 6, 13, 27 februari ( 20 feb is vakantie) / 5, 12, 19, 26 maart 2024
In dit blok staan we stil bij de Geestelijke wereld om ons heen aan de hand van thema's als: hoe werkt het in die geestelijke wereld, welke invloed kan dit op ons leven hebben en welke positie hebben wij als christen daarin?

Blok 3: di 14, 21, 28 mei / 4, 11, 18, 25 juni 2024
In dit blok leggen we de focus op ons leven als christen, de thema's gaan dan o.a. over: stappen zetten, leugen en waarheid, God & ik, in Christus zijn, doen als Jezus.

 

 


Heb je vragen of wil je je aanmelden voor DURF , vul dan onderstaand formulier in:
 


 

Namens het team van DURF,

Frouwk Loman

zorgpastor Stadskerk Emmen
taakgroepleider DURF