JEUGD

Jeugd is voor alle jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 21 jaar. Het maakt niet uit of je lid bent van de Stadskerk of hoe vaak je in de kerk komt. Centraal staan vriendschappen en relaties: met God, met jeugdleiders en met elkaar!

We ontmoeten elkaar wekelijks op de kring of chillavonden. We duiken samen dieper in Gods woord op de “Going Deep”. We hebben knallende Base diensten waarin we God groot maken en een feestje mogen bouwen met elkaar. Ook gaan we ieder jaar met z’n allen op “Jeugd Zomerkamp”.

Naast dit alles hebben we ook onze “Outreach” activiteiten. Jongeren die mee gaan met een zendingsreis of een missie activiteit,  mogen ontdekken wat het betekent om Gods liefde door te geven.

 

Kring en chill avonden

Afgelopen jaren hadden we de kringen opgedeeld in drie leeftijdsgroepen: de 12+ , 14+ en de 17+. Komend jaar streven we naar vier groepen, namelijk een 12+, 14+, 16+ en 18+. Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen vaste kring en chill leiders. Iedere zondag tussen 19.00 uur en 21.00 uur is er om en om een kring of chill avond. Behalve wanneer er een Base dienst is.

Kring

Op de kring willen we jongeren helpen te groeien in hun relatie met God waardoor ze meer en meer zullen ontdekken welke plannen God met hun leven heeft. We doen dit door ze op een kringavond onderwijs te geven en door samen hier in kleine groepjes over door te praten. Samen het geloof beleven

Chill

Op een chill avond staan ontmoeting en ontspanning centraal. Er is ruimte om elkaar beter te leren kennen en onderlinge relaties op te bouwen

Events

Regelmatig zullen er ook (kleine) events worden georganiseerd. Dit kan op een chillavond zijn, bijvoorbeeld een workshop of een “special”. Maar het kan ook een avondje bowlen of zwemmen zijn. Kortom vooral leuke activiteiten

Going deep

Op een “Going deep” duiken we dieper de bijbel in. Je krijgt onderwijs van verschillende leraren uit de Stadskerk. Iedere maand kun je een avond volgen. Deze avonden zijn niet gerelateerd aan leeftijd maar interesse. De precieze data staan in de nieuwsbrief INFO en social media.

Base

Regelmatig worden er Base diensten georganiseerd. Op de Base willen we met herkenbare muziek, aansprekende sprekers en krachtige getuigenissen jongeren uit Emmen en omgeving in aanraking laten komen met God en aanzetten tot een keuze voor Hem!
De precieze data staan in de nieuwsbrief INFO en social media.