Stadskerk kids


In de gemeente willen we dat de kinderen zich thuis voelen en dragen we samen zorg voor de geloofsopvoeding van de kinderen. Wanneer we als kerk en gezin onze invloed met elkaar verbinden dan versterken we elkaar. Ons verlangen als kinderwerk is ouders te ondersteunen in deze taak. Voor de kinderen hebben we een eigen programma.  In de kinderkerk wordt op een eenvoudige en passende manier de geloofsbeleving gedeeld en gevierd.
 

 

Baby’s (0 tot 2,5 jaar oud) en peuters (2,5 tot 4 jaar oud)

De kinderen tot 4 jaar mag u direct naar de crèche brengen. U vindt de crèche en de peuters in de rechtergang nadat je het gebouw binnen gekomen bent. We noteren de naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden (zoals fruithapje enz.).
Voor de peuters is er een programma met een verhaal op hun niveau. Natuurlijk blijft er genoeg tijd over om te spelen.


Kids van groep 1 t/m 8

De kinderen gaan op de zondagmorgen eerst met u mee. Nadat we als gemeente gezamenlijk zijn begonnen, gaan de kinderen samen met de kinderwerkers mee naar de kinderkerk op de eerste verdieping. De kinderen van groep 1 t/m 8 maken gebruik van het programma “Bijbel basic”, wat er voor zorgt dat elk kind het onderwijs krijgt op zijn/haar eigen niveau. Zo beleven de kinderen, samen met een groep gepassioneerde kinderwerkers  het mooiste uur van de week!


 

Hoe ziet de zondagmorgen er uit?

We gaan samen zingen en God (leren) aanbidden. De Bijbelverhalen worden verteld op een eigentijdse en belevingsgerichte manier. In kleine groepen wordt het thema per leeftijdsgroep verdiept en verwerkt. We willen de kinderen vertrouwd maken met Bijbelse principes, ervaringen delen en ervaringen opdoen. 


U bent van harte welkom om (een keer) te komen kijken en te zien wat wij met uw kinderen beleven in de kinderkerk. 

 

 


 

Mirjam Kuipers - Stadman

Pastor Kinderwerk

Mirjam Kuipers-Stadman
m.kuipers@stadskerkemmen.nl