Leerhuis

Doe mee met een training!

Leerhuis


Kennismaken met de Stadskerk

Heb je ook het verlangen om deel uit te maken van onze gemeente, wil je weten wie we zijn en hoe we als gemeente functioneren, wat ons beweegt en wat onze normen en waarden zijn vanuit Gods Woord?
Meld je dan aan bij Geert Schimmel, e-mail: of 06-53626321.


Maak ze sterk (deel 2)

Deel 2 van deze training is het vervolg op de training van het afgelopen jaar.
De deelnemers van die training zullen in deel 2 het vervolg hierop gaan volgen. Wi-Ja Boelhouwers zal deze training geven.
Bij veel belangstelling zal zij in het nieuwe seizoen een nieuwe training ‘Maak ze sterk’ geven.
De kosten voor deze studie is € 5,- per persoon.


Eindtijdstudie

Deze studie zal via podcasts gegeven worden door Jan Boelhouwers. Iedereen kan dan in zijn of haar eigen tijd deze studie volgen. Vanaf a.s. zondag zullen deze online komen. Dus houd dit in de gaten.


Kringleiderstraining

Ben je kringleider, wil je graag kringleider worden en wil je kijken en ervaren of dit bij jou past, kom dan naar de kringleiderstraining. Ken je iemand die jij ziet als (aankomend) kringleider? Nodig diegene uit! 
In 3 avonden behandelen we verschillende onderwerpen zodat je inzicht krijgt in wat het doel van een kring is, wat de kring voor de kerk betekent en wat de kring voor jou betekent.
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze 3 avonden.

 

Alle trainingen worden in 3 avonden gegeven:
17, 31 maart en 14 april.

De trainingen worden gegeven in de Stadskerk. Wanneer we nog rekening moeten houden met de avondklok, zal iedere training (waarschijnlijk) om 18:30 uur beginnen en eindigen om 20:00 uur. Mocht daar verandering in komen, dan zullen we dat z.s.m. doorgeven.
Wanneer we geen rekening hoeven te houden met de avondklok beginnen de cursussen om 19:30 uur.
We houden rekening met alle coronavoorschriften, er zal genoeg afstand worden gehouden in de cursusruimtes, er wordt geventileerd en iedereen wordt gevraagd om een mondkapje te dragen wanneer je door het gebouw loopt.

 


Geef je snel op: