Zorg & Hulp 

Soms zit het leven (even) tegen en heb je behoefte aan een luisterend oor, een arm om je heen of iemand die samen met je bidt. Alleen al het bespreken van je zorg kan een stuk opluchting geven.

In Stadskerk Emmen willen we je helpen om je problemen aan te pakken en herstel te vinden, zowel in je relatie met God, als in je identiteit en de relaties met anderen. De Bijbel is daarbij ons uitgangspunt. Door te luisteren en waar mogelijk raad te geven, willen we je helpen om goed verder te kunnen. En als het nodig is zullen we je helpen met het vinden van goede professionele hulpverleningsinstanties in de regio.

Herstel vindt niet alleen plaats in persoonlijke gesprekken, gebed of begeleiding. Herstel vindt ook plaats door mee te doen met ons gemeentegezin en te leven in een gezonde omgeving. Het deelnemen aan zondagsdiensten, het volgen van Bijbels onderwijs en het bezoeken van huiskringen helpen mee in het herstelproces. We hebben ook een aantal kringen en cursussen met een specifiek thema, zoals rouwverwerking, huwelijksrelaties en verslavingen (mannenkring pornografie), waarbij je je zou kunnen aansluiten als dat van toepassing is op jouw situatie.

 


Heb je vragen of wil je een gesprek?
Stuur dan een mail naar gemeentezorg@stadskerkemmen.nl
Je mail wordt vertrouwelijk behandeld.

 

Edith Kroeze

Edith Kroeze

Zorgpastor